loader
logo

Etkinlikler

8 Mayıs, 2019

Pedalanka ile Anneler Gününü Kutluyoruz!

Pedalanka ile Anneler Gününü kutluyoruz. Kayıt için tıklayınız. 
 

Pedalanka, toplumda birçok insanın bisiklet sürmesini amaçlayan, bisikletle işe, eve ve okula gidip gelen insanların artmasını hedefleyen, çeşitli özel kuruluş ve derneklerle bisiklet kültürünü oluşturmak için projeler geliştiren, “ağaç yaşken eğilir” atasözü ile yola çıkarak okullara bisiklet eğitimleri düzenleyen, küçükken bisiklet kullanamamış içinde ukde kalan insanların umut ışığı olan antrenörleriz. En büyük gayelerimiz, bireylerin hayatlarında bisikleti bir araç olarak görmeleri, motorlu taşıt kullananların bisiklete saygı duymaları ve bilinci gelişen toplumda bulunduğumuz şehirlerin bisiklet şehri haline gelmesidir.

11 Mayıs Cumartesi 15:30 - 19:30   Yer : Bostanlı pazaryeri

15:30 - 16:00 Toplanma

16:00 17:30 Ercan Başar ile Vinyasa Yoga Etklinliği

Gelirken mat veya havlu getirmeniz önemlidir. Etkinlik çim alanda yapılacaktır. Her yaşa uygundur.

17:45 - 19:30 Canses Özel ile Ücretsiz Bisiklet Eğitimi ve Bisiklet Söyleşisi

Bisiklet sürmeyi daha önceden denemiş başaramamış, bisiklete hiç dokunmamış, "içimde ukde" diyen, "gidiyorum ama dönüşleri yapamıyorum" diyen, yaşını bahane eden herkesi Pedalanka'nın ücretsiz bisiklet eğtimine bekleriz. Bünyemizdeki bisikletler yetmeme ihtimaline karşın 1 gün önceden Hub Bicycle Cafe'den bisikletinizi ayırtınız. Etkinlik için olduğunu belirtirseniz indirimli fiyattan yararlanabilirsiniz. (Bostanlı pazaryerinin hemen arkası köşede kalan yerdir.)


Beraberinde veya ardından yapılacak olan bisiklet söyleşimizde aramızda bisiklet kullanmayı yeni öğrenmiş veya kullanan katılımcılarımızın cesaretlendirici hikayeleri, trafikteki deneyimleri paylaşılacaktır.

Tüm etkinlikler boyunca Radyo Trafik İzmir 102.5 bizlerle olacak.

 

Partnerlerimiz: Karşıyaka Belediyesi - Bisikoop - Radyo Trafik

 

 

 

 

Back to top