loader
logo

Grup Bisiklet Eğitimi

Antrenör Canses Özel Liderliğinde İzmir'in İlk ve Tek Kurumsal Eğitim Merkezi 2000'den fazla öğrenci!

Eğitim Programımız Türkiye Bisiklet Federasyonu onaylı profesyonel bisiklet antrenörleri tarafından verilmektedir. İzmir'in Bisiklet Okulu Pedalanka!


PEDALANKA grup eğitimlerimiz her yaşa uygun eğitimlerdir. Çocuk ve yetişkin olmak üzere 2 ayrı eğitim kategorimiz vardır. Grup eğitimlerimiz 4 hafta toplam 6 saat sürmektedir. Bisikle sürmeyi öğrendikten sonra akademi programı başlar. Eğitimlerimiz 4 seviyeden oluşmaktadır. İnciraltı Kent Ormanı, Kültürpark, Bisiklet Yolları, Ara Sokaklar, Trafik Alanları eğitimli parkur alanlarımızı kapsamaktadır. Mezun olduktan sonra sertifikanız ödül töreni ile profesyonel çekilen fotoğraflarla kutlama yapılır. Turlarımızda öncü (En önde giden kişi)  olmaya hak kazanırsınız. Sadece Seviye 1 eğitimine katıldıktan sonra Seviye 4'e kadar eğitim satın alıp aylık programlara katılabilirsiniz.


SEVİYE 1

  • Haftalık ders programı
  • 6-9 kişilik öğrenci grubu
  • 6 saat
  • Boyunuza uygun bisiklet,kask bizden!
  • Ücretsiz bisiklet alım danışmanlığı!
  • Eğitim yeri: Bostanlı Pazaryeri /Fuar Kültürpark
  • Seviye 1 eğitimimizden sonra fren kullanımı, kalkış tekniği, bisiklet sürüş, duruş tekniğini ve dönüşleri kolaylıkla yapabilecek düzeye gelirsiniz.
  • Bisikletin ana parçaları ve temel özellikleri, bisiklet çeşitleri ve bisiklete göre biniş teknikleri konusunda eğitim esnasında bilgi sahibi olursunuz.

Parkur alanları Pedalanka Antrenölerinin en etkin eğitim verdiği alanlardır. Eğitim yerinin seçilmesi rüzgar, insan kalabalığı ve alan şartlarına göre seçilmiştir. Diğer eğitim alanları sorularınız için bilgi alabilirsiniz.

Sorularınız için;
https://api.whatsapp.com/send?phone=905074119959

PEDALANKA TAM KAPSAMLI BİSİKLET SÜRÜŞ PROGRAMI (Seviye 2-3-4-5)

* Aylık program
* Her seviye toplam 6 saat + ödev tur pratiklerinden oluşmaktadır.
* Haftada 1 gün 90 dk sürmektedir.
* Eğitimlerin sonunda trafiğe rahatlıkla çıkabilme garantisi vermekteyiz. Hatta bir elinize telsiz versek ne dersiniz? "Bi bip yol serbest devam!" :)
* Haftalık ödevlerle gelişiminiz takip edilir, Pedalanka Club'a üye olursunuz antrenörlerimiz gittiğiniz yolları takip eder.
* Bisiklet alana denk bisikletiniz Pedalanka tarafından karşılanır. Üstelik bisikletlerimiz lady model, her boya uygun, kaliteli ve hafif bisikletlerdir.
* İnciraltı Kent Ormanı, Kültürpark, Bisiklet Yolları, Sasalı,  Ara Sokaklar, Trafik Alanları eğitimli parkur alanlarımızı kapsamaktadır.


Bilgi almak için;
https://api.whatsapp.com/send?phone=905074119959

Back to top