loader
logo

Çocuk Grup Eğitimi ve Bisiklet Kulübü

ÇOCUKLARA ÖZEL GRUP EĞİTİMLERİ VE BİSİKLET KULÜBÜ

Antrenör Canses Özel Liderliğinde İzmir'in İlk ve Tek Kurumsal Eğitim Merkezi 2000'den fazla öğrenci!

Eğitim Programımız Türkiye Bisiklet Federasyonu onaylı profesyonel bisiklet antrenörleri tarafından verilmektedir. İzmir'in Bisiklet Okulu Pedalanka!

Grup eğitimlerimiz 4 hafta toplam 6 saat sürmektedir. Bisikle sürmeyi öğrendikten sonra çocuk bisiklet kulübüne üye olunur. Bisiklet kulübünde hem parkur üzerinde eğitim hem de Turlarımızda öncü (En önde giden kişi)  olmaya hak kazanırsınız. Sadece Seviye 1 eğitimine katıldıktan sonra Seviye 4'e kadar eğitim satın alıp aylık programlara katılabilirsiniz.


SEVİYE 1

Haftalık ders programı
6-9 kişilik öğrenci grubu
6 saat
Boyunuza kontenjan uygun bisiklet,kask bizden!
Ücretsiz bisiklet alım danışmanlığı!
Eğitim yeri: Bostanlı Pazaryeri /Fuar Kültürpark
Seviye 1 eğitimimizden sonra fren kullanımı, kalkış tekniği, bisiklet sürüş, duruş tekniğini ve dönüşleri kolaylıkla yapabilecek düzeye gelirsiniz.
Bisikletin ana parçaları ve temel özellikleri, bisiklet çeşitleri ve bisiklete göre biniş teknikleri konusunda eğitim esnasında bilgi sahibi olursunuz.
Parkur alanları Pedalanka Antrenölerinin en etkin eğitim verdiği alanlardır. Eğitim yerinin seçilmesi rüzgar, insan kalabalığı ve alan şartlarına göre seçilmiştir. Diğer eğitim alanları sorularınız için bilgi alabilirsiniz.

Sorularınız için;
https://api.whatsapp.com/send?phone=905074119959

https://api.whatsapp.com/send?phone=905074119959

Back to top